WELKOM BIJ

contactpaginawaasPersoonlijke aanpak

Ondanks dat elke klant ook in onze administratie een nummer krijgt, ben je voor ons dat zeker niet! Integendeel, verzekeringen zijn persoonlijk en daarom hanteren wij ook een persoonlijke aanpak.
Het leven zit vol risico’s. Sommige risico’s zoeken we bewust op en andere risico’s proberen we juist in te dekken. Je kan voor de financiële gevolgen van deze risico’s een verzekering afsluiten. Verzekeren geeft je meer financiële zekerheid en dat is soms wel zo prettig. Het is echter niet altijd noodzakelijk om alle risico’s af te dekken.

Soms is het beter om zelf het risico te dragen. Bijvoorbeeld omdat het risico erg klein is, de kosten als er iets misgaat voor je overkomelijk zijn of omdat het risico nauwelijks te verzekeren is. Aan de andere kant ben je in sommige gevallen zelfs wettelijk verplicht om bepaalde verzekeringen af te sluiten. Daartussenin zit een heel spectrum aan meer of minder wenselijke verzekeringen, die van situatie tot situatie en van persoon tot persoon verschillen.

Als je vraagt om advies bij het samenstellen van je verzekeringen, dan vertrouw je erop dat je waar krijgt voor je geld. Je kiest voor zekerheid. Als gespecialiseerde adviseurs staan wij voor je klaar om tegen de beste prijs-prestatieverhouding, alle zorg uit handen te nemen.


Het Verzekeringskantoor behartigt jouw belangen op het gebied van verzekeringen. Wij onderzoeken welke verzekering voor jou de beste dekking en voordeligste premie biedt.

Bij ons kun je terecht voor:

Schade, wij zorgen voor een vlotte en adequate schadeafwikkeling

Administratie, wij nemen veel van deze rompslomp uit handen

Regelmatige controles, wij controleren of je verzekeringen nog goed aansluiten op je situatie

Nieuwe ontwikkelingen, wij houden deze in de gaten en zullen, indien nodig, je adviseren om je verzekeringen hierop aan te passen


Wil je meer weten over onze werkwijze of wil je advies over je verzekeringen, hypotheek of vermogen? Neem dan gerust contact met ons op.

Jacco van Nuys

Directeur/Adviseur

030 754 06 60


Persoonlijk note over het werken bij het Verzekeringskantoor of klantencontact.

Mendy Mulder

Adviseur

030 754 06 60


"Door goed naar jou te luisteren, vind ik voor jou de meest passende verzekering."

Nadine den Uijl

Adviseur

030 754 06 60


Persoonlijk note over het werken bij het Verzekeringskantoor of klantencontact.

LIEVER BELLEN? DAT KAN NATUURLIJK OOK! 030 - 754 06 60